Incasso Advocaten

Vordering laten incasseren? Professionele incasso advocaten van Recht Incasso.

Openstaande facturen binnen een onderneming moeten geïncasseerd worden. Recht Incasso werkt daarom alleen met ervaren incasso advocaten. Zij incasseren een vordering niet alleen snel, maar ook effectief.

Gespecialiseerde incasso advocaten

Onze incasso advocaten zijn er voor jou
Recht incasso begrijpt de noodzaak van het incasseren van vorderingen. Daarom werken we alleen met gespecialiseerde en ervaren incasso advocaten. Voor het MKB, maar ook voor grote bedrijven en multinationals. Deze ervaring zorgt voor het ondernemen van actie op het juiste moment. We zoeken altijd naar een passende maar doeltreffende oplossing.

De incasso advocaten van Recht Incasso werken binnen heel Nederland. Zodra er sprake is van een vordering, worden er direct gepaste maatregelen genomen. Onze incasso advocaten houden daarbij rekening met de omstandigheden, maar blijven gefocust. En blijft een doeltreffende uitkomst uit? Wij werken op basis van no cure no pay. 

Met Recht Incasso heb je altijd direct de beschikking over de meest ervaren advocaten in het vak. Daarmee voorkom je dat onbetaalde facturen te lang blijven liggen met alle gevolgen van dien. Zodra de betalingstermijn van een factuur is verstreken, ondernemen onze incasso advocaten direct gepaste actie. Hetzij in de vorm van een vriendelijke, doch dringende aanmaning. Bijvoorbeeld om een betalingsregeling overeen te kunnen komen.
Blijken deze maatregelen niet voldoende? Dan zorgen onze ervaren incasso advocaten voor strengere dwangmiddelen. Bijvoorbeeld in de vorm van een gerechtelijke procedure om de incasso alsnog succesvol te kunnen maken. Ook voor incasso advies staan onze advocaten voor je klaar. Zo zorgen we er samen voor dat jouw ondernemerschap beloont blijft.

Direct actie laten ondernemen?

Recht Incasso weet hoe belangrijk het is dat openstaande facturen zo snel mogelijk worden geïncasseerd. Onze incasso advocaten ondernemen daarom direct een gepaste actie. Dat kan al binnen 24 uur na het indienen van een vordering. Daarbij hanteren we een betrokken werkwijze die tegelijkertijd doeltreffend en effectief is. Bijvoorbeeld in de vorm van een schriftelijke aanmaning, het doen van betalingsvoorstellen middels minnelijke incasso of een gerechtsprocedure als de situatie daarom vraagt.
No Cure No Pay
Professioneel
Doeltreffend
Scroll to Top