incassobureau rotterdam

Ontdek wat wij als incassobureau voor u kunnen betekenen

Wij zijn een ervaren incassobureau in Rotterdam en nemen al je zorgen uit handen, van een herinnering t/m de deurwaarder. 

Wij zijn het incassobureau van Rotterdam

incassobureau rotterdam

Heeft u klanten die hun rekeningen niet op tijd betalen? Heeft u moeite om betaald te krijgen voor het werk dat u doet? Dan moet u contact opnemen met een incassobureau. Incassobureaus kunnen u helpen het geld te krijgen dat u verschuldigd bent, zonder naar de rechter te hoeven stappen.

Bij ons incassobureau in Rotterdam werken we nauw samen met onze klanten om een oplossing te vinden die voor hen werkt. We hebben een slagingspercentage van 95%, en we bieden een no cure, no pay beleid. Dus als het ons niet lukt om uw vordering te incasseren, hoeft u ons niets te betalen! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

De reden dat uw facturen niet betaald worden, kunnen uiteenlopen. Het kan zijn dat uw klant simpelweg niet genoeg geld heeft, maar er zijn ook andere redenen waarom betalingen vertragen of stoppen. Het incassobureau heeft veel ervaring met dit soort situaties en we weten precies wat er moet worden gedaan om ervoor te zorgen dat u betaald krijgt.

In veel gevallen is er een goede oplossing te vinden, maar als dit niet lukt dan kunnen wij als incassobureau helpen. We beschikken over ervaren juristen, advocaten en deurwaarders en we incasseren vorderingen op nationale en internationale schaal.

 

Wij zijn een echt Rotterdams bedrijf en we zijn trots op onze stad. We weten dat mensen vaak in financiële problemen raken door noodgevallen, zoals een plotselinge ziekte of ontslag, en we willen iedereen helpen die in deze situatie zit. Het inschakelen van een no cure no pay incassobureau in rotterdam is dan de beste oplossing. Wij incasseren uw vorderingen op een professionele en snelle manier, zodat u weer verder kunt met uw leven. Een incassobureau in Rotterdam kan u helpen met het incasseren van uw vorderingen.

Wij incasseren uw vorderingen op een professionele en snelle manier, zodat u weer verder kunt met uw leven. Daarnaast hebben wij ook ervaring met minnelijk incasso. Dit houdt in dat wij proberen om de vordering buitengerechtelijk te incasseren. Hierbij wordt er direct contact gezocht met de debiteur om tot een betaling te komen. Mocht dit niet lukken, dan zal het incassobureau Rotterdam een gerechtelijke procedure starten.

Geen dossierkosten, geen provisie over de hoofdsom

Al meer dan 20 jaar voor veel bedrijven in en buiten rotterdam