Recht Incasso

Ontwerp zonder titel (5)

Over Ons

Wij zijn een ervaren incassobureau in Rotterdam en nemen al je zorgen uit handen.

Ons motto en we werken hard om ervoor te zorgen dat dit het geval is. We zijn altijd bereid te luisteren en samen met je een oplossing te vinden.

Wat doet

Recht Incasso

Recht incasso is een incassobureau dat dat anders is dan anderen. We zien onszelf niet alleen als een bedrijf dat schulden najaagt, maar we zijn eerder meewerkend en meelevend. Onze werkwijzen zijn ontworpen met het beste belang van de cliënt voor ogen. We proberen altijd tot een minnelijke oplossing te komen die voor beide partijen op lange termijn werkt waar bij alle oplossing op tafel liggen.

Wij zijn er vast van overtuigd dat “er altijd een oplossing is” is ons motto en we werken hard om ervoor te zorgen dat dit het geval is. Wij zijn altijd bereid te luisteren en samen met jou een oplossing te zoeken. Dit is wat ons onderscheidt van andere, meer traditionele incassobureaus.

Wij ZIjn

Recht Incasso

Onze visie

is dat we het toonaangevende meelevende en sociale incassobureau in Nederland willen zijn.

Onze missie

is ervoor te zorgen dat je altijd je geld krijgt. Om dat te doen, passen we enkele technieken en praktijken toe die erop gericht zijn en uitstekend werken.​

onze kernwaarden

Transparantie we zijn altijd open en eerlijk tegenover onze klanten.Betrouwbaarheid je kunt erop vertrouwen dat we de klus zullen klaren.

Our Core Values

Driving Technology For Leading Brands

1 VAST CONTACTPERSOON

LANDELIJKE DEKKING

GOED BEOORDEELD

VRIJBLIJVEND ADVIES

KLANTVRIENDELIJK

smiling-businessman-in-eyeglasses-sitting-on-table-V5AWVKC.jpg

Numbers Speak

Kantoren
0
Medewerkers
0
Klanten
0
Landen
0