Over Recht Incasso

Leading Expert

Wij van Recht Incasso zijn een jong bedrijf, die graag verandering willen brengen in de omgang met klanten die niet hun facturen kunnen betalen. Wij weten hoe er met wanbetalers moet worden omgegaan en hebben een succesvolle plan van aanpak. De meeste klanten die in dit soort situaties terechtkomen, doen dit niet bewust en willen graag uit die neerwaartse spiraal komen. Vaak zijn ze door verschillende omstandigheden in de financiële problemen gekomen. Wij van Recht Incasso weten hoe we dit op de meest efficiënte manier kunnen aanpakken. Wij maken hierbij gebruik van verschillende technieken, afhankelijk van de situatie zullen we die toepassen. Het hoeft namelijk niet altijd uit te komen op een gerechtelijke incasso. Als we dit op de juiste manier oplossen, dan willen klanten in de toekomst opnieuw zaken met u doen. Dat is natuurlijk alleen maar goed, vooral als ze hun voorgaande facturen netjes betaald hebben.

De volgende kernwaarden beschrijven ons het beste: deskundig, klantvriendelijk, daadkrachtig, integer en gedreven.

Onze advocaten hebben genoeg ervaring om te weten hoe ze met verschillende situaties om moeten gaan. Wij houden rekening met alle behoeften en gevoelens die er bij u of uw klant spelen en kunnen daar goed mee omgaan. Wij slaan de spijker op de kop en doen dat met passie. Daarnaast geven wij een eerlijk advies waar u wat aan heeft. Soms is het moeilijk om dat antwoord te horen, maar dat is wel nodig om u te helpen.
Als ondernemer hoeft u geen aandacht meer te besteden aan klanten die hun factuur niet betalen en kunt u er van uit gaan dat die betaald zullen worden. Dat is onze doel en daar zullen we onze uiterste best voor doen. Wij willen een incassobureau zijn die uw kosten niet nog hoger laten oplopen. Vandaar dat onze advocaten op “no cure no pay” basis werken. Wij zijn ervan overtuigd dat we tot een succes komen en vandaar dat we zonder twijfel voor dit hebben gekozen.

Voor wie is Recht Incasso?

Wij zijn er voor ondernemers die geen tijd willen besteden aan facturen die nog niet betaald zijn, u heeft het namelijk al druk genoeg. Recht Incasso focust hier zich volledig op en dat zorgt voor de juiste plan van aanpak.

 

Alle bedrijven zijn bij ons welkom, van ZZP’ers tot aan grote bedrijven met zeer veel klanten. Wij hebben genoeg advocaten die graag voor u aan de slag gaan, vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Scroll to Top