No cure No pay

Uw debiteur betaalt de kosten!
Wij staan voor ongekende snelheid en transparantie
En kennen daarom de regels van het spel. We weten wat werkt en wat niet. Hierop hebben we onze werkwijze afgestemd.
Soms is een milde benadering de oplossing, soms een strenge.

No cure No pay

Om dit concept beter te begrijpen is het belangrijk dat u goed begrijpt wat het allemaal inhoudt. Laten we beginnen met de letterlijke vertaling dat is namelijk “geen oplossing, geen betaling”.

Wat wordt hiermee bedoeld?

Het betalen van uw factuur maken wij in orde, maar hoe zit het met de kosten? Simpel, die betaalt uw klant. Als de betaling van uw factuur mislukt, dan komen we niet bij u terecht. Op die manier betaalt u nooit als we geen oplossing voor u hebben. Zo simpel is het.

Hoe werkt het?

Als u wilt dat wij brief sturen naar uw debiteur, dan stuurt u ons de openstaande factuur. Dat kunt u via de e-mail doen en kost u nog geen 5 minuten. 

Wanneer wij de opdracht binnen hebben, gaan we direct aan de slag. We sturen uw debiteur een goed opgestelde brief en geven aan dat de factuur zo snel mogelijk betaald dient te worden

De debiteur zal vervolgens de betaling verrichten en als het bij ons binnenkomt, sturen wij binnen enkele dagen u het bedrag. 

Als er niet betaald wordt, dan proberen we telefonisch contact te leggen met de debiteur. We bekijken dan wat het probleem is en hoe we dit kunnen oplossen. Mocht het bedrag niet in één keer afgelost kunnen worden, dan bekijken we hoeveel een debiteur maandelijks kwijt kan. Dit bedrag moet uiteraard wel redelijk zijn. 

Het kan zijn dat er geen oplossing op korte termijn is, dan contacteren wij u en adviseren wij u om vervolgstappen te ondernemen. Het kan zijn dat u dit niet wilt natuurlijk, dan sluiten we het dossier voor u af en kost het u niks.

Conclusie

Zoals u heeft gelezen, hoeft u niet extra betalen en wordt een niet betaalde factuur op een efficiënte manier opgelost. Wij proberen altijd de debiteur zo goed mogelijk te behandelen, het is tenslotte uw klant en dat moet zo blijven. Heeft u nog vragen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij zullen u zo goed mogelijk helpen.

Zorgeloos incasseren

Waarom kiezen voor recht incasso?

Onze specialisten hebben meer dan 15 jaar ervaring. We begeleiden je waar nodig, treden daadkrachtig op en zijn ondertussen uitermate klantvriendelijk

Scroll to Top